Loop over van liefde tijdens de Valentijnrun

Zondag op de radio vanaf 08.00 uur tot 09.00 uur op www.radioapollo.be “De oldtimer zoekt de golden oldie” met Valentijn.

Maar ook in Deurne, het Rivierenhof met de jaarlijkse Valentijnsrun

Zondag 12 februari 2023 vieren we de liefde op een sportieve manier! Eens lekker zot doen? Je geliefde achterna rennen of al lopend de liefde van je leven ontmoeten? Trek je loopschoenen aan en loop mee tijdens de 11e editie van de Valentijnrun in het Rivierenhof. In het idyllische decor van het winterse Rivierenhof kies je om 5 of 10 kilometer te joggen.

 

Cupido, gebroken hart of schattige koppeloutfit? Kom grappig verkleed, verdubbel de pret en win terloops mooie prijzen. Helemaal warm gelopen? Na 5 of 10 kilometer joggen wacht jou een hartstochtelijk infuus, een zoete zonde en veel hartverwarmende ambiance.

 

Schrijf in voor de 11e Valentijnrun in het Rivierenhof via www.antwerpathletics.be. Inschrijven kan tot en met donderdag 9 februari en kost 3 euro. Op zondag 12 februari kun je ter plaatse inschrijven vanaf 9 uur en betaal je 5 euro.

 

Alle lopers zijn zondag welkom vanaf 9 uur aan de atletiekkamer Park Groot Schijn voor het onthaal en omkleden. Om 11 uur klinkt het startschot op de Parkweg in het Rivierenhof (ter hoogte van parking Oost aan de Ruggeveldlaan). Afsluiten kan met hartverwarmende drankjes en hapjes.

 

Meer info? www.provincieantwerpen.be > Rivierenhof > Valentijnrun

Hits: 18