A fotoalbumA1BoksenGevechtsport

Boksgala Ingelmunster 2024: Een Nacht van Opwinding en Strijd

De stad Ingelmunster stond op zaterdagavond in vuur en vlam toen boksliefhebbers zich verzamelden in de uitverkochte sporthal voor het langverwachte Boksgala Ingelmunster 2024. Met een indrukwekkende line-up van nationale en internationale talenten beloofde de avond een spektakel te worden dat de toeschouwers op het puntje van hun stoel zou houden.

Het hoogtepunt van de avond was ongetwijfeld het titelgevecht tussen Meriton Karaxha en de Fransman Sandy Messaoud. Deze twee zwaargewichten leverden een epische strijd die het publiek op het randje van hun stoel hield. Terwijl Karaxha zijn uiterste best deed, was het uiteindelijk Messaoud die als overwinnaar uit de ring stapte na een spannend gevecht op punten.

Een ander opmerkelijk moment was de confrontatie tussen Liridon Fazliu en Filip Poturovic, waar Fazliu zijn tegenstander overtrof met een krachtige knock-out in de eerste ronde, waardoor het publiek werd weggeblazen door zijn indrukwekkende prestatie.

Naast deze hoogtepunten waren er ook enkele controverses, met name de diskwalificatie van Toni Visic wegens onsportief gedrag in zijn gevecht tegen Seydi Coupe.

Het Boksgala Ingelmunster 2024 bood niet alleen een avond vol opwinding en strijd, maar ook een viering van de sport en de toewijding van de atleten die de ring betraden. Met een mix van adrenaline, emotie en competitie was het een avond om niet te vergeten voor alle aanwezigen.

Tekst: sidk.be

Foto: Eric T’Kindt

 

KLIK OP FOTO VOOR MEER FOTO’S

 

 

 

 

Views: 53

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more