SIDK.BE

www.sidk.be

Sport in de kijker vzw werd speciaal in het leven geroepen om de amateursporten te bevorderen. Want uiteindelijk verdient ook de alledaagse sporter zijn ster. De sporters die onbezoldigd en puur voor de fun deelnemen aan wedstrijden. Sporters die sporten voor de passie, niet voor het geld. Deze sporters komen niet aan bod in de alledaagse media, wel bij sport in de kijker. Daarnaast is Sport in de kijker altijd op zoek naar minder bekende sportbewegingen om zo onbekende sporten wat meer bemind maken.

Naast een internetsite heeft SIDK ook diverse e-magazines waarin we een overzicht brengen van sportfeiten, nieuwtjes, interviews en sportagenda’s. Ook  onze nieuwsflash kent een groot succes bij onze abonnees.

Het succes van sidk.be

Ken jij een sportclub die een beetje media-aandacht verdient? Organiseer  jij een leuk sportevenement?  Contacteer ons en wij sturen onze medewerkers ter plaatse voor een reportage en bijhorende actie-foto’s.

Je kan ook onze organisatie steunen met een sponsorbijdrage, een reclame-advertentie op onze site of in onze nieuwsbrief. Bereik  zonder probleem jouw doelpubliek: de sportliefhebber van alledag in jouw buurt.  Zet jouw bedrijf in de kijker, met sport in de kijker.

Onze vereniging werkt voor, samen, met en dankzij zijn vrijwilligers. Maar een goed werkende vereniging heeft ook werkingskosten.  Hiervoor hadden wij graag op u een beroep gedaan. Door de sponsoring van onze vereniging profileert u zich als een sportvriendelijke firma met uitstraling naar de ganse provincie.

 

Views: 5055

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more