A sportnieuwsA1A2Antwerpen

Maandag 4 september 2023

Maandag 4 september 2023

Welkom bij onze website en ons magazine, waar we uw sport in de kijker zetten! Klik op de foto om ons magazine te openen en ontdek wat we deze editie voor u in petto hebben.

Om verder te gaan klik op de foto

Een eigen visie: het dragen van een helm op uw fiets

In deze editie delen we onze eigen visie over het al dan niet dragen van een helm tijdens het fietsen. We werpen ook een deskundige blik op dit onderwerp met niemand minder dan de heer Mintjes, een specialist op dit gebied. Als eigenaar van diverse fietswinkels geeft hij waardevol advies. Lees verder om meer te weten te komen!

Nieuwe fietsaustrade Antwerpen-Kapellen-Essen

Na jarenlange procedures is eindelijk de nieuwe fietsaustrade van Antwerpen naar Kapellen en Essen in gebruik genomen. Dit betekent dat u uw auto kunt laten staan en in plaats daarvan de fiets kunt gebruiken voor uw dagelijkse woon-werkverkeer of gewoon voor recreatieve doeleinden. Ontdek alle details in ons artikel.

Zilvermeer: Meer dan alleen maar een meer

Eén van de beste manieren om uw vrije tijd door te brengen is bij Zilvermeer. In ons verslag leest u alles over dit prachtige recreatiegebied en welke activiteiten er allemaal te beleven zijn. Of u nu wilt zwemmen, wandelen of gewoon wilt genieten van de natuur, Zilvermeer heeft voor ieder wat wils.

RAFC doet het weer!

Ons verslag van de laatste wedstrijd van Rafc staat voor u klaar. Lees alles over hun prestaties en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast hebben we ook aandacht besteed aan tennis en de opening van het Skate paradijs in Park Spoor Noord.

Ook handbal Merksem: Nieuw seizoen, nieuwe winst

volg de link in magazine.. met dank aan fotograaf Eric T’Kindt

Het nieuwe seizoen is begonnen voor Ok handbal Merksem en ze zijn goed gestart met een overwinning in hun openingswedstrijd. Lees ons artikel om te ontdekken hoe ze het hebben gedaan en welke uitdagingen er nog op hen wachten. Zet ook uw sport “in de kijker”! We bieden verschillende mogelijkheden om uw sportevenementen, teams of individuele prestaties onder de aandacht te brengen bij onze lezers. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen. De doelgroep van ons magazine is breed en gevarieerd, dus er is altijd ruimte voor verschillende sporten en interessante verhalen. Of u nu een professionele atleet bent of gewoon plezier beleeft aan uw favoriete sport, wij willen graag uw verhaal delen.