Griezelen in het donkere Middelheim tijdens gratis Halloweentocht

Op vrijdag 29 oktober organiseert district Antwerpen een griezelige avondwandeling in het donkere Middelheimmuseum. De inschrijvingen starten op 1 oktober.

Deze theatrale wandeling tussen de beelden van het kunstpark neemt de bezoekers in kleine groepjes mee langs verschillende acts vol sfeer, muziek, vuur en natuurlijk… afgrijselijke griezels. De Halloweentocht is niet geschikt voor heel jonge deelnemers, maar kinderen van 7 tot 13 jaar overleven de avond wel, als ze de hand van mama of papa kunnen vasthouden.

De eerste griezelwandeling start om 17.30 uur, de laatste wandeling komt aan om 22 uur. Bezoekers mogen verkleed komen. Wie durft en wordt Dracula, een spook of een andere griezel? 

Tom Van den Borne, districtsschepen voor jeugd: “De Halloweenwandelingen zijn een leuke start van de herfstvakantie. Kinderen kunnen samen met hun ouders heerlijk griezelen.”

Inschrijven
De wandelingen zijn gratis, vooraf inschrijven is verplicht. Kinderen onder begeleiding van een of meerdere volwassenen krijgen voorrang. Volwassenen die zich zonder kinderen inschrijven, komen op een wachtlijst te staan en krijgen op maandag 25 oktober bericht of er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Meer info: www.districtantwerpen.be, of via deze rechtstreekse link