Zeven nieuwe seniores vervoegen Team BELGYM

Het Delhaize TOP-Team is zeven seniores rijker. Drie jongens en vier meisjes Toestelturnen maakten begin dit jaar de overstap van juniores naar seniores.

MEISJES

Het senioren team Toestelturnen meisjes is sinds 2019 vier seniores rijker. Fien Enghels(Turnkring Geraardsbergen), Margaux Daveloose (Turnclub Varsenare), Julie Vandamme(Turnclub Varsenare) en Jade Vansteenkiste (Gym Izegem) vervoegen Team BELGYM.

De meisjes kwamen vorig jaar op tal van internationale competities in actie. Zo namen ze deel aan het Europees kampioenschap voor junioren in Glasgow en aan de Massilia in Frankrijk. Vanaf nu zullen de meisjes dus deelnemen in de senioren competitie.

JONGENS

Het senioren team Toestelturnen jongens is sinds 2019 ook drie seniores rijker. Ward Claeys (Vaste Vuist Lauwe), Mattis Bouchet (Vaste Vuist Lauwe) & Liam De Smet (Lenig & Vlug Nijlen) vervoegen Team BELGYM.

De jongens kwamen tijdens de zomer van 2018 in actie op het Europees kampioenschap voor junioren en eindigden op de 8ste plaats met het team. Een mooie prestatie waar ze terecht fier op konden zijn. Vanaf nu zullen de jongens dus deelnemen in de senioren competitie.

 

Tekst: Elien Van Deynse

Foto: Belgym