A1mobiliteit

Wie zijn de Wilrijkse sportkampioenen van 2023?

Won een sporter of team van jouw club het afgelopen jaar een titel of medaille? Laat het ons nu weten, zodat we hen in de bloemetjes kunnen zetten bij de volgende ‘Viering Sportief Wilrijk’.

Deze feestelijke avond zal plaatsvinden op woensdag 21 februari in Schouwburg De Kern. Gastheer Erwin Van den Sande zal er opnieuw de Wilrijkse sportkampioenen van 2023 in de schijnwerpers zetten. Een formele uitnodiging voor dit sportfeest ontvangen jullie nog in januari.

Ter voorbereiding vragen we onze sportclubs alvast om hun kampioenen (individueel of per team) van het afgelopen kalenderjaar 2023 door te geven.

Stuur vóór maandag 15 januari 2024 via onderstaande button de namen van de teams en/of leden van je club door die het afgelopen jaar een kampioenstitel behaalden. Ook podiumplaatsen op provinciale/nationale/internationale kampioenschappen komen in aanmerking.

Zo kunnen we deze straffe prestaties op de juiste manier in het zonnetje zetten. Wie weet behaalt een sporter/team van jouw club zelfs de Wilrijkse Trofee voor Sportverdienste!

 

Dien hier je

kandidaten in