A1HandbalMerksem handbal

Montegnée – Merksem Handbal  24 – 20

Tekst Guido Hens

Een verre verplaatsing, op zondag en dan tijdens de examens van onze jonge gasten is geen geschenk.

Merksem was vanaf het begin op achtervolgen aangewezen. Via 1 – 1 ging het na een kwartier naar 7 – 4. Koni Herssens en Jarno Vinckevleugel namen onze jonge leeuwen op sleeptouw en zo bereikten we de rust bij een 11 – 8.

De tweede helft begon slecht voor we het wisten stonden we 13 – 8 in het krijt. Onze jongens vochten zich terug in de wedstrijd en bij een 15 – 13 stand kregen we de mogelijkheid op de aansluitingstreffer maar die spatte uiteen op het doelhout. Aan de andere kant werd het 16 – 13 en tot overmaat van ramp een 2 minuten straftijd voor Bjorn Luypaert. Montegnée profiteerde optimaal en met nog 10 minuten te gaan stond er 20 – 15 op het scorebord. Zo eindigde de wedstrijd met een 24 – 20 eindstand.

Jammer we kwamen enkele centimeters en kilo’s te kort vandaag.

Jarno Vinckevleugel, Koni Herssens 7, Gergely Csabai 1, Leon Leye 1, Joris De Hoon 1, Wannes Van Dijck 4, Bjorn Luypaert 1, Matija Mikovic 2, Ruben Den Doncker, Sander Lechantre 3, Kristian Vrancx.