A1Algemeen Sportnieuwsgym

WK Turnen in Antwerpen 2023

 

 

 

 

Foto: Eric T’Kindt Tekst: CVO/MD/SIDK

Het WK Turnen vindt plaats van september tot en met 8 oktober 2023 in Antwerpen en trekt wereldwijd de aandacht van alle turners. Het hoofddoel is om zich te kwalificeren voor de Olympische Spelen volgend jaar in Frankrijk. Het Belgische team staat voor een uitdaging, aangezien de belangrijkste speler, Nina Derwael, buiten strijd is vanwege een schouderoperatie. Bovendien heeft Naémi Louon onlangs een knieoperatie ondergaan, waardoor er nog meer belangrijke namen ontbreken.

De jonge vervangingsploeg heeft hard gewerkt, maar soms is wat geluk nodig om goed te presteren. We zijn dankbaar voor de accreditatie van Gymfed en willen vooral fotograaf Eric T’Kindt bedanken voor zijn toewijding, de lange reis en het vastleggen van talloze prachtige foto’s. Eric is niet zomaar een fotograaf; zijn diepgaande passie voor fotografie heeft geleid tot indrukwekkende resultaten waar veel professionele fotografen jaloers op zouden zijn.

Hier is een link naar het eerste fotoboek, en we nodigen je uit om deze pagina te volgen, want er zullen nog meer prachtige boeken volgen.

 

Fotoboek 1 klik hier