Editie 82 november 2021

Editie 82

November 2011 met veel nieuws over sport en mobiliteit.

Twee mooie en recente fotoboeken van… hoe kan het anders Boksen en judo.

http://www.sidk.be/2021/november2021/thai_boks_fight4respect3_/

Callant Cup in Gent Interclubwedstrijd voor judoclubs (sidk.be)

 

Het volledige magazine kan je bekijken via deze link

 

editie 82 (sidk.be)

 

Maandelijks zijn we er weer en we hebben een rijkelijk archief. Daar gaan we maandelijks gebruik van maken met een terugblik. Sportindekijker.be is gestart als Groenendaler.be en Soccer-Europe.
Toen de BE namen op de markt kwamen, waren we er als de kippen bij. Dezelfde avond hadden we al een mooie naam www.voetbal.be. We hadden een account, betaalden de gebruikelijke tarieven en moesten toen nog enkele weken wachten tot activatie. Helaas is dat nooit gebeurd, grote firma’s en grotere media hadden toen de rechten en wij mochten het doen met www.voetbal1.be
Niet erg, want we gebruiken nu de naam nog steeds . Voetbal is een van de geliefde sporten van de jeugd en zij die zich nog jong voelen. Een primeur voor de website was een interview met de helaas inmiddels overleden Leo Poels, de man achter het KVV zaalvoetbal. Samen met vrouw en zoon en enkele zeer goede medewerkers was hij de motor achter het KVV zaalvoetbal. We blikken terug.
Maar we hebben ook nieuws van november 2021.
Dank aan iedereen die zijn medewerking heeft gegeven tot het maken van dit uniek magazine.
Laatst maar wel zeer belangrijk is een dikke proficiat aan het tumbling team met zilver voor Tachina Peeters. De inmiddels 22-jarige Tachina volgen we al jaren. Dagelijks werken en dan nog eens trainen, hard trainen en pijn verbijten. Sporten op top niveau doet pijn aan je lichaam. Maar dan zie je pas de resultaten.
We hopen nog meer clubs en sporters aan te moedigen om samen met ons volgende magazines te maken. Uw inbreng is belangrijk om ook uw sport in de kijker te zetten