A1A2Algemeen

lacrosse tussen dames en heren van Gent en Machelen

 

 

Lacrosse

klik op de foto om boek te openen

We dienen deze sport even toe te lichten. Of we de juiste info gevonden hebben moet ik nog uitzoeken. In elke geval opzet van onze vzw is gelukt we zetten een sport in de kijker die veel mensen niet kennen. De bedoeling van het spel is om de bal met behulp van de stick in het doel van de tegenstander te schieten, waarbij 1 doelpunt 1 scorepunt oplevert. De lacrossebal is een harde rubberen bal met een gewicht tussen de 142 en 149 gram, en is in grootte vergelijkbaar met een tennisbal.

Wil je meer weten en we hebben (onze redactie) nog even tijd om de sport verder uit te zoeken. Ken jij de sport, doe je aan de sport, en wil je meewerken aan deze unieke reportage neem dan contact op en we werken er samen aan info@sportindekijker.be

 

Geniet nu al van de mooie fotoreportage

Klik op de foto ons mail adres info@sportindekijker.be

 

® Eric T’Kindt

Beste lezer,

Beste sporter,

Beste supporter,

Als vzw trachten we sporten ‘in de kijker’ te zetten die niet of onvoldoende in de grote media aandacht krijgen. Onze medewerkers zijn echt vrijwilligers, ze steken er hun kostbare tijd in en doen gratis bijdrage. Anderzijds is het ook een hobby met een doel, ze werken mee met het goede doel om sport te promoten, bewegen is gezondheid. Maar je kan via deze weg ook uw sport, uw club promoten.We verzenden wekelijks via een mailinglist de laatstverschenen artikels en maandelijks een magazine.Doe mee aan promotie en deel deze link om andere te laten inschrijven: www.sportindekijker.beDit is geen spam, u zal zelf inschrijven en nadien moeten bevestigen, via dezelfde weg kan u uitschrijven.In het medialandschap is er een overvloed aan keuze als het gaat om magazines. Velen zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde winkels of via abonnementen, sommige worden “gratis” aangeboden als bijlage bij kranten.Wij richten ons tot u omdat wij geloven in de kracht van samenwerking en de positieve impact die dit kan hebben op de gemeenschap. Onze VZW is actief bezig met het promoten van sportieve evenementen en het stimuleren van sportparticipatie binnen de lokale gemeenschap. Dit vooral met sportreportages en foto’s van sporten, die niet vaak in de nationale en internationale media komen.Om onze missie verder te versterken en meer sportliefhebbers te bereiken, zijn wij op zoek naar partners die ons willen ondersteunen. Wij zijn ervan overtuigd dat uw vereniging de mogelijkheid heeft om een significante bijdrage te leveren aan het succes van onze activiteiten.Wij nodigen u daarom uit om deel te nemen aan onze missie en ons te steunen door middel van sponsoring. Met uw steun kunnen wij niet alleen sportieve evenementen verslagen maar ook investeren in faciliteiten, hardware en programma’s die de lokale verslaggeving ten goede komen.Graag zouden wij de mogelijkheden tot samenwerking persoonlijk met u bespreken. Wij staan open voor een ontmoeting op een moment dat voor u het beste uitkomt. Neem alstublieft contact met ons op via telefoon (+32 (0)3 290.64.61) of per e-mail (info@sportindekijker.be) om een afspraak te maken.Wij kijken ernaar uit om uw betrokkenheid te bespreken en gezamenlijk een positieve impact te hebben op de lokale sportwereld. Meer informatie over onze VZW vindt u op onze website: http://www.sportindekijker.be.

Visits: 361

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more