A2

Zesde editie Wienerberger Trail De Schorre

Op 7 januari 204 door Sportevents
Op zondag 7 januari 2024 zullen zo’n 1000tal spor8evelingen het nieuwe jaar gezond inze<en met de 6de edi8e van de Wienerberger Trail De Schorre. Deze trailrun is een garan8e voor een uitdagend parcours met de nodige modder en klei. Opnieuw zullen we het domein van Wienerberger integreren in het parcours om je de kans te geven om door de kleigroeve te lopen.

klik op de foto om verder te gaan (De Schorre)

Er worden 4 verschillende afstanden aangeboden waaronder een 6, 11, 14 en 20km. De start en finish liggen op het Vlinderplein van domein De Schorre. Wat nieuw is op de 6de edi8e is namelijk het bedrijvenklassement. Je hoeM met minstens 5 spor8eve collega’s deelnemen aan één van onze vier afstanden. De beste vijf resultaten tellen mee voor het bedrijven klassement. Het snelste bedrijf is datgene met de laagste score. Wil jij met jouw collega’s het jaar spor8ef inze<en en het spor8efste bedrijf zijn van De Schorre? Schrijf jullie dan maar snel in via onze website.

 

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registeren voor 21 december krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.

Tarief 1 t.e.m. 13 sept
Tarief 2 vanaf 14 sept Tarief 3 vanaf 21 dec
6km €12 €16 €19
11km €15 €19 €23
14km €16 €21 €26
20km €20 €26 €31
* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% ex BTW

INSCHRIJVEN TER PLAATSE 

Het is niet mogelijk om je ter plaatse de dag zelf in te schrijven.

BEDRIJVEN KLASSEMENT WIENERBERGER TRAIL DE SCHORRE 

Gezonde en gelukkige werknemers zijn de basis van een gezond bedrijf. Zet het nieuwe jaar sportief in met uw onderneming tijdens de Wienerberger Trail De Schorre op zondag 07 januari 2024.
Zoek minstens 5 sportieve collega’s, zet je beste beentje(s) voor en misschien wordt jouw bedrijf wel het sportiefste van De Schorre voor 1 dag !
Jouw werknemers en/of collega’s kunnen kiezen uit 4 verschillende afstanden tussen 6 en 20km. De beste 5 resultaten tellen mee voor het bedrijven klassement : “Elke loper krijgt een score die gelijk is aan zijn/haar plaats in de ranking van zijn/haar gelopen afstand. De beste vijf ( lees laagste scores) tellen mee voor het bedrijven klassement.” Het snelste bedrijf is datgene met de laagste score.
Een verantwoordelijke of teamcaptain maakt een groep ( met unieke code)  aan, waarna iedereen met deze groepscode zich individueel kan aansluiten bij een groep. Van zodra iedereen is ingeschreven, kan de teamcaptain de groep afsluiten en de ALLE inschrijvingen tegelijk betalen, online of via overschrijving. Borstnummers kunnen door de teamcaptain worden opgehaald aan de inschrijvingen op de dag zelf.
Heb je problemen met het aanmaken van een groep of slaag je er niet in om het goed te doen , kan je hier onze FAQ’s in het Helpcenter bekijken .

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sport Events, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en Walking. Vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

 

 

 

 

 

vanaf €16,00

Bekijk de cup hier
Uit respect voor het milieu voorzien wij nergens plastic wegwerp bekers. Je moet dus zelf een drinkbeker of –fles meebrengen.

bekijk afbeelding
Steun de kansarme kinderen door een donatie aan het Lucas Project.

Standaard ben je via de organisatie NIET verzekerd voor lichamelijke letsels tijdens de wedstrijd.

Bekijk afbeelding pakket
Bereid je optimaal voor met Etixx Sports Nutrition! Koop hier je Etixx kennismakingspakket met 14 verschillende producten aan een exclusieve korting (29.95euro)! Bovendien wordt je pakket GRATIS thuis geleverd.

meer info
Organisator: Sportevents