Wielemie Sportvrouw van het jaar aub. Is niet meer.!

Slecht nieuws voor de sportwereld.

Na lang lijden en veel pijn:

Juist het verschrikkelijk nieuws ontvangen. Marieke Vervoort is deze avond overleden. Door haar slepende spierziekte de laatste tijd ging het alleen maar slechter en slechter en is ze deze avond overgegaan tot euthanasie. Je was een toffe meid die ik op een leuke en zeer gekke manier heb leren kennen. Ben trots dat ik een stukje heb kunnen betekenen in een project dat je hebt gedaan. Rust zacht zotte mie. Je zal nooit vergeten worden. Ik wens iedereen heel veel sterkte bij dit grote verlies. België is een top persoon armer. Bron de Facebook van Eddy Peeters een van haar beste vrienden

 

We delen dit bericht, onze deelneming van sportindekijker.be aan haar vele volgers en fans op facebook, maar vooral haar echte vrienden. Ikzelf het Marieke maar enkele malen mogen ontmoeten, je zag de pijn, je zag het menselijk leed, maar ook hoe we machteloos zijn om de pijn te verzachten en draaglijk te maken.

 

Soms maken we ons zorgen voor wat later blijkt “domme ” zaken. Maar enkele van ons hebben echt pijn. Deze pijn is nu voor Marieke weg, maar zij die haar kennen hebben nu een verlies.

Sterkte en voor Marieke rust zacht, we blijven aan u denken.

 

Foto Eddy Peeters via Facebook

 

Pin It on Pinterest

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.