Regi Penxten en Wandelsport Vlaanderen vzw slaan de handen in elkaar!

Onder het motto #iedereenwandelt gaat Wandelsport Vlaanderen vzw een heel stapje verder. 

Op zondag 27 juni 2021 staat onze organisatie 𝗩𝗟𝗔𝗔𝗡𝗗𝗘𝗥𝗘𝗡 𝗪𝗔𝗡𝗗𝗘𝗟𝗧 𝗟𝗢𝗞𝗔𝗔𝗟 op het programma. Het concept is heel eenvoudig. Vlaanderen massaal aan het wandelen krijgen bij al onze plaatselijke wandelclubs. Vanuit meer dan 100 steden/gemeenten wordt een lokale wandelactiviteit opgezet, waarbij iedereen met volle teugen de schoonheid van hun eigen achtertuin kan (her)ontdekken. Heel Vlaanderen zal oranje kleuren. We mikken deze dag op 25.000 deelnemers, maar hopen met goed weer de kaap van 50.000 deelnemers te bereiken.

pers bericht Foto Regi Penxten: copyright Frans Deflem

 

Van de fascinerende Westhoek, het walhalla van de Vlaamse Ardennen, de glooiingen van het Pajotse Brueghel landschap, de stiltegebieden in de Schelde- en Rupelstreek, de groene rand rond Brussel tot Bosland in Limburg er valt ontzettend veel te ontdekken in Vlaanderens mooiste, weidse en zelfs een tikkeltje woest landschap. Zonder afbreuk te doen aan de niet opgenoemde regio’s, want ook daar schuilt achter ieder hoekje een verrassend zicht of charmant plekje.

 

 Op het ankerpunt in Oud-Heverlee zal Regi aanwezig zijn. Dat muziek alles is in Regi zijn leven, weet iedereen, maar ook wandelen is zijn dagelijkse activiteit.

Een top ambassadeur voor Wandelsport Vlaanderen vzw, want door passie maak je dingen groot.