A sportnieuwsVoetbal

Even geen drank op tribune 1

RAFC staat stilaan weer op de voetbalkaart! We bouwen dagelijks samen aan de toekomst: een moderne infrastructuur, sportieve stabiliteit met fantastische supporters. Overal een vol huis, en vocaal steeds sterker dan onze tegenstanders.

Helaas heeft niet iedereen het begrepen. Door het gooien met voorwerpen, hoofdzakelijk bekers, door enkele individuen heeft de club de voorbije seizoenen herhaaldelijk sancties gekregen. De wedstrijd tegen AZ was op dat vlak een absoluut dieptepunt en een dreun voor het imago van onze club. De club is verplicht om maatregelen te nemen, het gooien van bekers draagt op geen enkele manier bij tot de fantastische sfeer die er door onze fans gecreëerd wordt. Integendeel!

De club is actief op zoek gegaan om die mensen, die het voor alle andere supporters verpesten, te identificeren. Dankzij een constructieve samenwerking met de voetbalcel Binnenlandse Zaken zijn er reeds verschillende procedures tot burgerlijke uitsluiting opgestart.

Bijkomend zal tijdens de thuiswedstrijd tegen Standard van aanstaande zondag geen drank toegelaten worden op Tribune 1. Deze maatregel geldt enkel voor de hoofdtribune (Tribune 1), omdat het helaas duidelijk is geworden dat dergelijke incidenten hoofdzakelijk daar plaatsvinden, en geldt voorlopig enkel voor 1 wedstrijd.

De club voert hiermee enerzijds consequent haar veiligheidsbeleid verder uit, anderzijds roepen we alle supporters op om te doen waar ze goed in zijn: zorg voor die unieke vocale sfeer op de Bosuil en steun onze Reds.

Views: 152

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more