A1Algemeen

ABSOLUUT GENT 10 MIJIL IS ABSOLUUT GRATIS VOOR JE KIDS

De ABSoluut Gent 10 Mijl is écht absoluut voor iedereen en dus vergeten we de allerkleinsten niet. Onze Kids Run is gratis, het volstaat om je kinderen op voorhand te registeren via onze inschrijvingstool op de website. Selecteer “Kidsrun” in het inschrijvingsformulier.  


Onze Kidsrun voor kinderen tot 12 jaar is in drie reeksen ingedeeld op maat van jullie kleine sportievelingen. Voor kleuters hebben we 200 meter voorzien, voor kinderen van het 1ste tot het 3de leerjaar de 600 meter en voor sportievelingen van het 4de tot 6de leerjaar een loop van één kilometer. 

Vanaf 12u30 starten de drie reeksen van de Kidsrun: 2,5u na de 10 mijl en 2u10 na de 5 mijl zodat jullie de kans krijgen om jullie kinderen aan te moedigen of samen uit te hijgen. 

Alle kinderen krijgen een prachtige ABSoluut Gent 10 Mijl medaille die een bijzonder plekje op hun slaapkamer verdient! 

JEF NEVE BRENGT ZIJN PARTITUREN EN LOOPSCHOENEN MEE: “ZORG DAT JULLIE ERBIJ ZJN”

info enCopyright © 2022 ABSoluut Gent 10 Mijl, All rights reserved. You are receiving this email because you opted in via our website.

Toppianist Jef Neve speelt vanaf 8 uur de ABSoluut Gent 10 Mijl op gang met zijn Ochtendglorenconcert en trekt nadien zelf zijn loopschoenen aan om samen met jullie de 10 mijl te lopen. Jef is een fervent loper die zijn hart heeft verpand aan Gent. Hij roept jullie per videobooschap op om er massaal bij te zijn op zondag 18 september.