ROOD WITTE-HELDEN

Bron en foto’s RAFC persmededeling donderdag 9 april 2020

De coronastorm die nu over de wereld raast, raakt ons allemaal diep. Geliefden en dierbaren worden ziek of belanden in het ziekenhuis en vechten om te genezen. In deze verwarrende tijden staan we als One Red Family meer dan ooit schouder aan schouder.

RAFC supportert voor alle helden die voorop gaan in de strijd tegen corona. Vandaag supporteren we voor alle alle zorgverleners maar ook voor iedereen die de samenleving doet verder draaien: leerkrachten, warenhuispersoneel, chauffeurs, havenarbeiders, de mannen van de vuilkar,… en nog zovele anderen. Daarom wil RAFC hen in de spotlights zetten. Wie is jouw held? De man of vrouw, het bedrijf of de organisatie die een oververdiende, staande ovatie verdient?

Hoe kan je jouw held nomineren? 

The Great Old zet alvast zelf enkele helden in de spotlight!

RAFC nomineerde de jongens van Antwerp Dynamite – AD14. Het ganse seizoen zorgen zij voor dé gekende Antwerp-sfeer op onze tribunes door schitterende tifo’s te maken. Nu supporteren zij niet enkel voor onze Reds maar ook zij die het moeilijk hebben om deze crisis door te geraken. Ze zetten top-initiatieven op poten om de ouderen,zieken, hulpverleners,… een handje te helpen.

Zo gaat Antwerp Dynamite boodschappen doen voor oudere mensen, hangen ze spandoeken op aan onze ziekenhuizen om onze zorgverleners aan te moedigen of brengen ze voedselpakketten naar zij die het nodig hebben. Hoe zij Antwerp vertegenwoordigen in deze moeilijke tijden verdient respect. Doe zo voort gasten!

The Great Old nomineerde ook supporter Ann, die naast vaste abonneehouder als huisarts extra bijspringt in het AZ Sint-Jozef ziekenhuis. Vroeger heeft ze daar reeds als spoedarts gewerkt dus kent ze het klappen van de zweep. Ze vindt het haar plicht om mee in de bres te springen. Ze helpt daarbij de collega’s van Sint-Jozef met de pretriage van de patiënten die besmet zijn met het Corona-virus. Bedankt Ann voor jouw inspanningen!

Tot slot nomineerden we ook Steve, die samen met zijn collega’s aan de slag is als vuilnisman. Zij zorgen ervoor dat ons afval opgehaald wordt en de straten proper blijven. Niet altijd de meest evidente job, maar zonder Steve en zijn collega’s zou onze stad er nog anders uitzien. Daarnaast is Steve ook vrijwilliger op RAFC. Dikke chapeau voor Steve en zijn collega’s om ondanks deze moeilijke omstandigheden de risico’s te nemen en alles te laten blijven draaien!

https://form.jotform.com/200972369777066