A1Handbal

Nieuw trainersduo bij Olse Merksem Handbal

We stellen met trots ons nieuwe trainersduo voor: Kristof van Wesemael en Wouter Sas! Beiden hebben ze indruk gemaakt in het Belgische en internationale handbalcircuit.

Kristof, een echt product van OLSE, heeft zijn carrière succesvol uitgebouwd met passages langs Sasja, Hasselt en opnieuw Merksem. Hij heeft talloze prijzen gewonnen, waaronder het Belgisch kampioenschap en de Beker van België, en heeft waardevolle ervaring opgedaan in Europa. Ook de Red Wolves konden altijd op Kristof rekenen, waar hij meerdere caps verzamelde.

Wouter begon zijn handbalavontuur bij Uilenspiegel, ging vervolgens naar Tongeren, Sasja, het Luxembrugse Esch, Bevo en eindigde zijn traject bij Olse Merksem. Ook hij heeft grote successen gekend, met verschillende landstitels en caps bij de Red Wolves.

Weetje: Wouter speelde ooit de EHF kwartfinale met Esch tegen het Initia Hasselt van Kristof.

Deze heren gaan de uitdaging aan om Merksem halverwege het seizoen te leiden en er alles aan te doen om onze club en ons eerste team te behoeden voor play-downs of degradatie. Zowel Kristof als Wouter hebben reeds trainerservaring en uiteraard een plan.