A1A2Wielrennen

Win tickets voor topcrossen in de eindejaarsperiode

Sportieve groeten,
Flanders Classics
Beste wielerfan,

De veldritwinter is al een aantal weken in volle gang en nu de kerstbomen de huiskamers extra warmte geven, stijgt de CX-spanning stilaan naar z’n hoogtepunt 😍. Naast een heerlijk stukje wild en de glaasjes champagne wordt het de komende weken zonder twijfel smullen van topsport 🎉. Hierbij een overzicht van wat eraan komt, mét de Grote Drie!

De programma’s van Wout van Aert, Mathieu van der Poel en Tom Pidcock zijn intussen geen geheim meer 😎. Dat betekent dat de Wereldbeker in Antwerpen (23/12) nu al met stip in jouw agenda staat, want dan kruisen Van Aert, Van der Poel en Pidcock voor het eerst de degens deze winter. Voor die topdag kan je nu bovendien gratis tickets winnen 🙌🏼. Ook voor de klassieker in Gavere (26/12) en het spektakel in de Kuil in Zonhoven (7/01) maak je kans er gratis bij te zijn. Klik verder en neem deel!
Win! Win! Win!
Vooraleer het zover is, genieten we eerst nog van de derde editie van de sneeuwcross in Val di Sole (10/12) ❄️. Nu zondag trekt de Wereldbeker naar het noorden van Italië. Het witte decor in Vermiglio zorgde de voorbije twee seizoenen voor een unieke veldrit ☃️. Een week later staat dan weer Namur (17/12) op het programma, vooraleer we op 23/12 aan een intensief kerstprogramma beginnen.
Info & tickets
Ook het oudste regelmatigheidcriterium, de Telenet Superprestige, heeft twee traditionele eindejaarscrossen in petto. En dat nog wel met een tweedaagse. 🏎️ Van het autocircuit in Heusden-Zolder (27/12) gaat het een dag later naar de unieke wedstrijd bij kunstlicht in Diegem (28/12) 💡. Twee wedstrijden die de echte veldritfan niet wil missen.
Info & tickets
Kiezen is verliezen? 🤷🏼‍♀️ Dat klopt, maar van kiezen is volgens ons dan ook geen sprake. Tot op de cross!

Sportieve groeten,
Flanders Classics
Altijd al eens wakker willen worden op een crossparcours? Dankzij Telenet kan het! Neem nu deel aan de ‘Telenet Fan Night’ en wie weet overnacht jij samen met drie vrienden op het Telenet Superprestige parcours van Heusden-Zolder. Wil je één van de lucky winners worden? Klik verder en lees hoe je kans maakt op een unieke en exclusieve totaalervaring.
Meer info