LGCT of Madrid of Madrid - - Madrid, Club de Campo Villa de Madrid - 14 May 2023 - ph.Stefano Grasso/LGCT of Madrid
A1A3EdwinJumping

Niels Bruynseels (Bonheiden) en Wilm Vermeir (Meerhout) volgend weekend aan de slag in Madrid

BONHEIDEN – De Longines Global Champions Tour maakt komt volgend weekend, van vrijdag 17 tot en met 19 mei, naar Europa, meer bepaald naar Madrid.

De huidige leider in het LGCT-kampioenschap, Eduardo Alvarez Aznar, staat klaar om zijn positie in eigen land te verdedigen. Met 22 nationaliteiten die vertegenwoordigd zijn, zal de concurrentie hevig zijn.

Alvarez Aznar heeft een voorsprong van vijf punten op Max Khüner. Zij zullen het tegen mekaar uitvechten in hartje Madrid , op de prachtige Club de Campo Villa de Madrid.

Om de spanning nog groter te maken, zullen zes van de acht beste rijders in het huidige LGCT-kampioenschap aanwezig zijn. Onder hen Nicola Philippaerts, winnaar van de LGCT Grand Prix van Mexico.

 

Gilles Thomas, winnaar van de GP van Shanghai, is eveneens gretig om nog een podiumplaats te behalen.

Hij neemt het op tegen toppers als Christian Kukuk, Katrin Eckermann, Philipp Weishaupt, springlegende John Whitaker, tweevoudig LGCT-kampioen Scott Brash, Maikel van der Vleuten, nummer één van de wereld Henrik von Eckermann, Laura Kraut en Niels Bruynseels uit Bonheiden. Meteen krijgt Jumping Madrid één van de meest illustere deelnemerslijst van het seizoen. Ook voor Wilm Vermeir uit Meerhout heeft men een plaatsje gereserveerd.

Naast deze toppers start drievoudig LGCT-kampioen, Ben Maher, op een locatie die hij kent en waar hij van houdt.

 

Hij wordt vergezeld van een groot aantal andere Spaanse eliteruiters: Sergio Alvarez Moya, Armando Trapote, Manuel Fernandez Saro, Mariano Martinez Bastida en Teresa Blazquez-Abascal.

 

Benieuwd wie zich bij Abdel Saïd, Michael Dufy, Nicola Philippaerts en Gilles Thomas voegt en een gouden ticket pakt voor de LGCT Super Grand Prix tijdens de GC Playoffs in november.

Madrid bruist van energie. Op de Club waar de competities worden gehouden vind je uitstekende paardensportfaciliteiten en twee golfbanen,  waaronder één ontworpen door wijlen Seve Ballesteros.

https://www.youtube.com/watch?v=EMTnAJ4RSsE

(EM / Foto’s Longines Global Champions Tour)

 

Views: 191

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more