A1Handbal

Pelt – Merksem Handbal  31 – 26

Een wedstrijd op zondagavond niet meteen de favoriete bezigheid van Merksem Handbal en dan nog op verplaatsing bij Pelt.

Het begin van de wedstrijd en de traditie blijft overeind, Merksem mist zijn start volledig en komt na 10 minuten 7 – 1 achter. We kunnen beginnen aan een lange achtervolging onder impuls van Koni Herssens, Gergely Csabai en Hannes Weber gaat de wedstrijd nu gelijk op na 25 minuten 16 – 10. Onze jongens leggen er hun hoofd voor en kunnen gaan rusten dankzij Matija Mikovic bij een 16 -13, alles is opnieuw mogelijk.

De tweede helft verloopt gelijk opgaand 18 – 16, maar dan krijgt de regulator in verdediging Gergely Csabai met nog 20 minuten te spelen zijn derde tijdstraf. Tegen de tijd dat onze jongens dit verwerkt hebben kijken we terug tegen een 6 punten achterstand met nog 10 minuten te gaan 25 – 19. Zo vechten onze jongens zich toch naar een eervolle 31 – 26.

Robbe Van Dessel, Jarno Vinckevleugel, Matte Wouters, Koni Herssens 6, Leon Leye, Ilias Bouanan 2, Hannes Weber 6, Sander De Herdt 2, Gergely Csabai 3,  Wannes Van Dijck, Kristian Vrancx, Mauro Abrath, Sander Lechantre 2, Bjorn Luypaert 2, Matija Mikovic 3.