A1A3EdwinVoetbal

Centrumhandelaars van vzw Geel Centrum plaatsen groot scherm voor EK voetbal

GEEL –  Gelenaars hoeven niets te missen van de Rode Duivels op het EK voetbal, want vzw Geel Centrum tovert het marktplein om tot dé plek om samen te supporteren voor het nationale elftal.

Tijdens Duivels Geel kunnen Gelenaars de EK-wedstrijden van België live volgen op een groot scherm, en dat helemaal gratis.

 Tom Corstjens (N-VA), schepen van ondernemen: ‘De centrumhandelaars van vzw Geel Centrum staken de handen in elkaar om weer een onvergetelijke editie van Duivels Geel op poten te zetten.’

 ‘Zo is er voor onze inwoners een plek waar ze samen met familie en vrienden de Rode Duivels kunnen aanmoedigen. We hopen op een grote opkomst en veel steun voor ons nationaal elftal.’

 Er zullen al zeker drie (groeps)wedstrijden op groot scherm te zien zijn: België tegen Slowakije: maandag 17 juni om 18 uur, België tegen Roemenië: zaterdag 22 juni om 21 uur en België tegen Oekraïne: woensdag 26 juni om 18 uur.

Als onze Rode Duivels doorstoten naar de volgende ronde, gaan ook deze wedstrijden op de Markt live te volgen zijn. Meer details hierover volgen later via www.duivelsgeel.be.

 DJ Prosit en DJ Tivalo warmen de aanwezige supporters op en houden de energie hoog voor, tijdens en na de wedstrijden.

 Er zijn verschillende kramen om de aanwezigen te voorzien van eten en drinken. Bezoekers betalen met een Duivels Geel-betaalkaart, die verkrijgbaar is aan de kassa.

 Daar kunnen ze met cash of een bankkaart betalen. Het is mogelijk om zelf saldo toe te voegen aan de betaalkaart via een QR-code.

 Bezoekers die al een betaalkaart van Frinket Foodtruckfestival 2024 hebben, kunnen deze ook op Duivels Geel 2024 gebruiken.

 Aan het marktplein zijn heel wat fietsenstallingen voorzien. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren op de centrumparkings.

Houd er wel rekening mee dat tijdens de braderij op woensdag 26 juni de Nieuwstraat en Pas afgesloten zijn. (EM / Foto Duivels Geel) 

 

Views: 4

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more