A fotoalbumA2Rugby

In beeld: RC Pajot wint rugbyclash tegen Doornik

Met RC Pajot en Rugbyclub Doornik vond er afgelopen weekend een clash plaats in derde nationale. Het zou een strijd worden om de eerste plek, maar Doornik, die al een heel seizoen eerste stond in het klassement, zakte de week voordien naar de derde plaats. Dat maakte de wedstrijd niet minder belangrijk.

Klik op de foto © 2024 StampMedia / Héloïse De Ridder

Het werd een modderig duel op de thuisbasis van Pajot, in Lennik. Niels Kerre schopte de eerste penalty voor RC Pajot en bracht zo de score op 3-0. Er vielen twee try’s voor de thuisploeg, die legden Maarten De Vos en Tim Houssiere. Kerre miste één van de conversies, maar de laatste was raak en leverde Pajot twee extra punten op. De score voor de rust was dan 15-3. De Lennikse ploeg won uiteindelijk met een score van 15-8.

In het klassement verandert er weinig voor beide ploegen. Pajot behoudt zijn tweede plaats in het klassement en Doornik blijft derde. De kloof tussen beide ploegen wordt wel iets groter en bedraagt nu 5 punten. Koploper Schilde staat maar 2 punten voor op de ploeg uit Lennik.Met nog drie wedstrijden te gaan, ziet Pajot zijn droom om kampioen te worden niet meteen verdwijnen.

© 2024 StampMedia / Héloïse De Ridder

Views: 15

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more