A1AlgemeenAntwerpenHandbalMerksemMerksem handbal

Handbal Vise – Merksem  28 – 24

Vise – Merksem  28 – 24

Merksem vergeet zichzelf te belonen

Vise begon het best aan de wedstrijd via 2-0 ging het via 4 – 4 naar 7 – 7 op het kwartier. Bij de rust stond het 15 – 13. Merksem creëerde wel zijn kansen maar vergat de afwerking.

Tweede helft hetzelfde beeld en verloop van de wedstrijd 22 – 18 met nog een kwartier te gaan. De goede wil en inzet was er maar de afwerking wilde niet lukken.

Door de winst van Waasmunster op Beyne zijn we voor het tweede jaar op rij gedoemd om de play-downs te spelen. Toch een verschil met vorig jaar we beginnen nu als leider aan de nacompetitie.

Jarno Vinckevleugel 2, Koni Herssens 6, Gergely Csabai 3, Vince Van Staeyen 3, Wannes Van Dijck, Bjorn Luypaert, Matija Mikovic, Ruben Den Doncker 1, Sander Lechantre 1, Hannes Weber 4, Simon Van den Bergh 4, Mauro Abrath, Jochem Holthuizen, Yorgo Panis.

https://www.facebook.com/reel/765315928853039

Terugblik:

Bedanking Walter,
Vandaag willen we als Merksem Handbal iemand speciaal vermelden, namelijk “onze” Walter die op weg is naar zijn welverdiend pensioen!
Walter, het gaat voor jou raar zijn om na al die jaren voorbij de sporthal te wandelen en niet te hoeven binnengaan om te werken.
Maar ook voor ons allemaal gaat het een vreemd aanvoelen om vanaf volgend seizoen onze handbaltempel binnen te komen en jou hier niet meer te zien werken.
Correct, behulpzaam, nooit kwam een vraag ongelegen! Al vanaf de eerste moment dat je hier bent begonnen in de Rode Loop. We hebben het nooit anders geweten, daarom willen we jou hier toch even in de picture zetten. Voor Merksem handbal ben je na al die jaren eigenlijk gewoon één van ons!
Bescheiden als je bent, weten we dat je niet graag in de picture staat. Maar sta ons toch even toe jou uit te nodigen in onze middencirkel!
 
 
Het is met spijt in het hart dat we de samenwerking met onze coach, Piotr Konitz, hebben stopgezet. Dit jaar was een jaar dat door een samenloop van omstandigheden veel moeilijker was dan verwacht en samen hebben we beslist dat het beter is voor de toekomst van de club om uit elkaar te gaan.
We willen Piotr uit de grond van ons hart bedanken voor de fantastische zeven jaar die hij als coach bij Merksem heeft doorgebracht. Piotr, coach, je hebt voor altijd een plaats in onze club en in ons hart en we hopen dat we je nog vaak mogen tegenkomen in Merksem!

Dziękuję, Piot!

Foto Handbal Merksem ®
® handbal Merksem coach, Piotr Konitz,