A1A3Edwin

Olympische tickets in de aanbieding (onder meer voor de Belgian Cats in Lille)

ANTWERPEN – De uitverkoop voor tickets voor de Olympische Spelen in Parijs is begonnen. Vanaf nu zal het organisatiecomité elke donderdag onverkochte tickets op de markt brengen. Wie dus geduld heeft gehad wordt nu beloond en kan zaakjes doen.

Vandaag kwamen tickets voor alle voorrondewedstrijden van de Belgian Cats op de markt.

Voor 50 euro kan je naar een wedstrijd van de Belgische basketmeiden en je krijgt er nog een tweede wedstrijd bovenop. Te bestellen via https://tickets.paris2024.org/

In het totaal gaat het om 30 000 tickets. Wie naar het voetbal wil kan dat voor vijftien euro per ticket, op voorwaarde dat men er vier aankoopt.

Verder in de aanbieding: kaartjes voor dressuur, jumping en eventing in Versailles voor 24 euro en voor rugby in het Stade de France voor 35 euro. Ook voor alle zwemsessies in de Paris La Défense Arena (in Nanterre) zijn er nieuwe tickets en verder voor de moderne vijfkamp in Versailles, roeien en kano in Vaires-sur-Marne en waterpolo in het Saint-Denis Aquatic Centre en  deParis La Défense Arena in Nanterre.

Maar het interessantste is dus de aanbieding voor het voetbal. Tot en met zaterdag 6 juli kan je vier tickets voor het voetbal aankopen voor 60 euro. Dat bekent dat elk kaartje vijftien euro kost. Je kan je wedstrijden kiezen uit het volledige aanbod. Alleen wedstrijden gespeeld in het Parc des Princes en de halve finales en finale komen niet in aanmerking.

Ook de prijzen voor overnachtingen zijn gedaald. Er zijn nu al overnachtingen voor 100 euro per nacht beschikbaar. Je kan ze bestellen via https://hospitalitytravelpackages.paris2024.org/

Wie tickets heeft aangekocht en die opnieuw wel verkopen kan terecht op https://ticket-resale.paris2024.org/ (EM)

 

 

Views: 127

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more