A sportnieuwsA_ArchiefVoetbal

Ploeg van ‘t stad…

 

 

Ja, wie kan er nu ploeg van ‘t stad zijn? Voorlopig is dat “Den Antwaarp”. Donderdag gaan ze misschien zelfs geschiedenis schrijven. We waren als www.voetbal1.be en www.sportindekijker.be aanwezig op de persconferentie.

 

Reportage – Marc Demartin

Marc Demartin: “er zijn nu twee ploegen van ‘t stad. Den Antwaarp en Beerschot. Geven ze bij Beerschot persconferenties en hebben ze ons adres?”.

De pers had geluk, eerst in de perszaal met, zoals we gewend zijn, een kort en bondig vooruitzicht over de EUEFA wedstrijd tegen Tottenham, en dat in aanwezigheid van twee aanwezige spelers.

Ritchie De Laet: “ We starten met 0-0 op het scorebord, de bal is rond en uiteindelijk zal er één de winnaar zijn. Wij gaan zeker voor 1 doelpunt meer dan de tegenstrever, dat zal het verschil maken. Voor het eerst sinds heel lange tijd zal er een tegenstrever op de velden zijn van buitenland.  Jammer genoeg met weinig of geen supporters. We rekenen op de media om beelden te verspreiden, andere pers om foto’s te delen, en dan alleen nog winnen”.