A sportnieuwsHandbalMerksem handbal

Merksem handbal verliest van zichzelf

Dit waren we nog niet gewoon, een leidersplaats verdedigen een wonder dat we slechts met 4 doelpunten de mist ingingen. Aanvallend was het niet onze beste partij en onze verdediging liet haar doelmannen in de steek. Bij de start van de wedstrijd deed niets vermoeden dat we in het zand zouden bijten. Na twee minuten 2 – 1 en dit was meteen de laatste keer dat we op voorsprong stonden. Doornik nam het commando om dit nooit meer af te geven. Heel de eerste helft was het net niet. Na een kwartier 6 – 7 na 25 minuten 9 – 10 en we gingen rusten bij 12 – 14. Geen probleem de tweede helft zou de kentering brengen maar we dachten fout.

Doornik was de meest gedreven ploeg en na 10 minuten stond er 15 – 20 te blinken. Merksem begon nog aan een achtervolging maar het spelpeil was bedroevend toch slaagden we er in om 2 minuten voor tijd terug in het kielzog van Doornik te komen 23 – 25. Maar de titelkandidaat bij uitstek liet de kaas niet van zijn brood halen en Doornik won verdiend met 24 – 28.

 

Merksem: Alexandre Hayon 6, Laurel Ntibashirakandi 4, Lennert Doms 4, Pascal Haak 4, Thomas Kiebooms 2, Simon Van Den Bergh 1, Slaven Barbaric 1, Sten Dielen 1, Timo Luypaert 1 in doel Rens Baeyens en Jarno Vinckevleugel

Doornik: Lachal 7, Musilli 6, Gaulin 5, Boudjelal 4, Rosier 2, Chantry 2, Arnoux 1, Lesage 1.

Views: 144

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more