Race for Cure Antwerpen 2019

Op zondag 29 september was het weer zover: de Race for the Cure Antwerpen, georganiseerd door Think Pink! Op deze dag vierden lotgenoten in Antwerpen, Brussel en Namur het leven. Iedereen toont solidair steun aan lotgenoten en samen staan we stil bij iedereen die er jammer genoeg niet meer is. Ook dit jaar loopt en wandelt het UZA mee.

De Race for the Cure is wereldwijd het grootste evenement in de strijd tegen borstkanker. Dit sportieve samenkomen werd voor het eerst in 1983 door de grootste Amerikaanse borstkankercampagne Susan G. Komen in Dallas georganiseerd. Vandaag nemen jaarlijks anderhalf miljoen mensen deel in meer dan 100 steden in 10 landen!

De Race for the Cure is vooral een wandeltocht (3 km) en een looptocht (6 km). Daarnaast wordt ook een groot dorp opgetrokken. De hele dag is gevuld met animatie en intense emoties. Op deze dag vieren lotgenoten in Antwerpen, Brussel en Namur het leven, toont iedereen solidair steun aan lotgenoten en staan we samen stil bij iedereen die er jammer genoeg niet meer is.

https://sportindekijker.be/2019/raceforthecure2019_antwerpen/

 

[advanced_iframe src=”//sportindekijker.be/2019/raceforthecure2019_antwerpen” width=”200%” height=”800″]