A sportnieuwssportnieuwsVoetbal

KSK Donk “In de kijker”

Woensdag 5 februari 2020 Ekeren Donk

Volledig verslag komt in e-magazine

Na een stille periode is de www.voetbal1.be terug in de belangstelling geraakt.  “Lang geleden” werd voetbal1.be opgericht en met medewerking van KVV. We waren zelfs KVV fotograaf. Ook Het land Van Beveren had belangstelling voor voetbal1.be. Zolang het maar gratis was en we ter beschikking stonden wanneer er belangrijke wedstrijden waren. Tijden veranderen en nu heeft iedereen een fototoestel en zelfs met de gsm kan je bruikbare foto’s trekken. Zelfs de professionele pers (uw krant maakt gebruik van foto’s getrokken met een gsm). De fotografen staan enkel bij aankomst van het wielrennen, waar ze nog een accreditatie krijgen en dan kunnen ze toch nog hun kost verdienen.

Wij keren nu terug naar de roots en in vorig magazine was het FC Merksem en Groenendaal die we in de kijker “mochten” zetten. Nu komen we terecht bij Donk voetbal.

Het fotoboek is getrokken met kunstlicht en niet bepaald goed te noemen, maar hopelijk kan u ervan genieten. Toveren kunnen we nog niet, maar we doen ons best.

Volgend magazine, enkel verkrijgbaar na inschrijven en gratis ( voor niks, kost niks), maar de wet is de wet en u moet inschrijven. We vragen enkel ,uw naam en werkend mail adres. Dat zal worden opgeslagen in een beschermde  data base en enkel gebruikt worden om u een link van ons magazine door te zenden. U kan altijd uitschrijven. Maar we hopen dat het u zal lezen en eventueel meewerken aan www.sportindekijker.be

 

 

 

 

Fotoalbum van Groenendaal en FC Merksem

Tekst Marc Demartin

Foto    Vanrenterghem Tim en Marc Demartin