A1A3EdwinVoetbal

In Wilrijk kan je op twee plaatsen naar het EK voetbal op groot scherm gaan kijken

WILRIJK – Wat gaan de Rode Duivels doen in Duitsland? In Wilrijk kan je de matchen op groot scherm volgen in Jeugdcentrum Vizit en in het EK-Village Elzenbos in de Elsdonkwijk.

Nu vrijdag begint het Europees Kampioenschap in Duitsland en ook de Rode Duivels zijn er weer bij.

Wil je hen samen met je vrienden aanmoedigen tijdens een gezellige voetbalavond? Dan kan je in Wilrijk alvast terecht op twee plekken.

In het jeugdcentrum Vizit aan de Heistraat 34a kan je alle wedstrijden van de Rode Duivels volgen, te beginnen met de drie groepsmatchen op maandag 17, zaterdag 22 en woensdag 26 juni.

Vizit plaatst dan een groot scherm op haar binnenkoer, zodat je niets mist van de dribbels van Doku. Een uurtje voor elke match opent het Vizit Kaffee al de deuren.

Een groep bewoners van de Elsdonkwijk sloeg de handen in elkaar om in de eigen buurt een voetbalfeest de organiseren tijdens het EK voetbal. Het resultaat is het EK-village Elzenbos, dat tussen 14 juni en zondag 14 juli zijn tenten opslaat op het plein aan de Beeckmanslaan.

Centraal staat een groot scherm in openlucht waar je niks van de actie mist. Op het plein vind je kraampjes waar je drank en hapjes kan krijgen. Sfeervolle verlichting en live muziek brengen iedereen in de juiste stemming.

Tijdens het openingsweekend van vrijdag 14 tot en met maandag 17 juni kan je dagelijks vanaf 17 uur de wedstrijden volgen.

Uiteraard worden ook alle matchen van de Belgen getoond. De volledige kalender vind je op de Instagrampagina.

De toegang tot het EK-Village is gratis, behalve op de matchdagen van de Rode Duivels. Daarvoor dien je vooraf je ticket te bestellen via https://shop.eventix.io/e66ff319-f59e-11ee-a9cb-7e126431635e/tickets?shop_code=wygeju9x

Tickets kosten tien euro, onder de twaalf jaar is de toegang gratis. (EM)

Views: 116

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more