A sportnieuwsDe Schorresportnieuws

Halloweencircus en kliminitiaties

 

foto – Trollenvertellingen in De Schorre – Copyright: Benoit De Freine


En ook nog…
Ook onze partners op het domein zorgen voor een leuke invulling van jouw herfstvakantie. Zo kan je bijvoorbeeld naar Circus Pompoen komen kijken op 1, 4, 7 en 8 november: een magische halloweenshow mét kinder disco. Meer info en tickets op www.circuspompoen.be. Op zoek naar avontuur? Reserveer dan je plekje bij avonturentoren Intense. Bij mooi weer beklim je de toren langs de buitenkant en vlieg je met de zipline over de bomen. Bij slecht weer kan je het binnen parcours overwinnen. Meer info en tickets op www.intense.be.  

Natuurlijk kan je deze herfstvakantie ook genieten van alle gratis voorzieningen op het domein zoals de speeltuin, het eindeloos hinkelpad op de Deltaweide, het skatepark én ons Barrevoetspad. Ook kan je ons trollenbos ontdekken zonder deel te nemen aan de trollenvertellingen. Alle info hierover kan je vinden op www.deschorre.be.

#samentegencorona

Wij spelen, sporten en genieten veilig in De Schorre! We vragen onze bezoekers om zich op het domein steeds aan de maatregelen te houden die opgelegd worden door de overheid én aan de signalisatie op het domein.

Wanneer:
Vanaf 31 oktober tot 8 november. Tickets kunnen gekocht worden vanaf 14 oktober, 12 uur.

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1.

Meer info:
www.deschorre.be, onthaal@deschorre.be, 03 880 76 00