A1LopenTen miles

Gent 10 Mijl: Save The Date!

Zet 15 september 2024 alvast in je agenda, voor de derde en meest spectaculaire editie van de 10 Mijl van Gent! Verwacht je opnieuw aan een dag vol sport, animatie en feestelijkheden. In de voormiddag leg je een prachtig parcours af doorheen het Gentse stadscentrum, en in de namiddag kan je met familie, vrienden en collega’s nagenieten op onze festivalweide. We kunnen alvast verklappen dat de Gentse band Biezebaaze voor veel ambiance zal zorgen (“schatse loetse bolleke zoetse”). We hopen jullie massaal te mogen verwelkomen!

 

CONTACT

info@absoluutgent10mijl.be

ABSoluut Gent 10 Mijl BV
Schoonzichtstraat 33
9051 Sint Denijs Westrem

GENT 10 MIJL | Op 15 september verwachten wij ruim 6.000 lopers aan de start van de 5 of de 10 mijl. Het parcours leidt de deelnemers langs prachtige Gentse highlights: Graslei, Sint-Michiels, oud Justitiepaleis, Bijlokesite, Vrijdagmarkt, …  Daarna is het aan onze allerkleinsten om de kidsrun te trotseren. Ook de supporters worden tussendoor in de watten gelegd.

® stad gent
® stad gent pers

FESTIVAL & BEDRIJVENDORP | Gedurende de dag is iedereen welkom op onze festivalweide, waar zij kunnen genieten live optredens, een tas koffie, een frisse pint, lokaal eten, en meer. Daar bevindt zich ook het bedrijvendorp, waar collega’s vanuit hun pagodetent de start en finish vanop de 1e rij kunnen meemaken. De festivalzone is de ideale uitvalsbasis voor een feestelijke zondag met collega’s, familie en vrienden. 9000 BOMEN | Omdat we begaan zijn met onze planeet, en als eerbetoon aan onze stad (“negenduust”), engageren we ons om 9.000 bomen te planten in België en Madagascar, in samenwerking met Go Forest. Je kan dit project steunen door een bijdrage te doen via onze inschrijvingstool. In ruil ontvang je een certificaat voor jouw eigen bo(o)m(en).