A sportnieuwsA1Voetbal

Eind van het jaar.. welkom 2023

 

Beste lezer,

Beste sporter,

Beste supporters,

De laatste week van 2022 is aangebroken en velen van ons werken nog, of ze gaan de festiviteiten rond nieuwjaar starten. Alles  moet in orde zijn. Wensen worden uitgesproken via de sociale media en voor zij die dat niet kennen, heb je nog de ouderwetse briefkaart.

Zelf vuurwerk afsteken is zowat overal verboden. Jaarlijks vallen er nog teveel gewonden, dus doe het dan ook niet.

Vrede op aarde lijkt maar niet te lukken, oorlog om geld of om geloof, het maakt voor de brave burgert weinig uit. De slachtoffers zijn er, maar ook de materiële schade is enorm. Erg is dat de aanstokers van oorlog ALTIJD vrijuit gaan en verder ongestraft mensen mogen vermoorden. Nog erger: ze hebben fans die de daden goedkeuren.

 

Sport:

Westerlo – RAFC

Dat we als Antwerpenaar meer hadden verwacht is logisch. Westerlo mag met opgeheven hoofd het jaar eindigen. Blijkbaar is het Antwerp nog nooit gelukt om op Westerlo te winnen.

Dinsdag 27 december 2022

Het is de laatste wedstrijd van het jaar en de geschreven pers is niet mild voor clubnummer 1.

Antwerp kan niet meer (GVA)

Van Bommel “In Dubio” HLN

Bij winst zou het een stunt zijn omdat RAFC nog nooit gewonnen heeft in Westerlo. Ook vandaag zag het ernaar uit dat ze met zware verliescijfers naar huis moesten gaan.

Bij de 0-0 had Frey een grote kans om te scoren maar miste en daar maakte de tegenstrever gebruik van.  In normale omstandigheden schiet Frey dat doelpunt met zijn ogen dicht, maar het mocht niet zijn. Bij rust was het 1-0. Het had dus anders kunnen verlopen.

Het kort verloop

45’ eerste doelpunt De Cuyper 1-0

48’ Madsen 2-0

51’ Frey maakt de achterstand kleiner en scoort 2-1

65’ Fixelles 3-1

86’ Janssen 3-2

88’ de gelijkmaker Stengs 3-3

Er waren ± 8000 bezoekers. Van Bommel is ondanks slechts 1 punt toch tevreden, de terugkeer na 2-1 tot een 3-3 is bewijs dat we goed bezig zijn. Voetbal is blijven vechten en voetbal tot het laatste fluitsignaal. Toch zijn het ook gemengde gevoelens na de wedstrijd. Het spel ging op en neer en er waren nog enkele dieptepunten waar we moeten aan werken. Ondanks alles was het in de 88 minuut nog 3-2 en gelukkig kwam de gelijkmaker. We werden te weinig beloond en er zat meer in, dit was even na de wedstrijd, na doorslikken van de minder goede pil.

Visits: 67

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more