A fotoalbumA2skate

Deurne organiseerde skatewedstrijd in Park Groot Schijn

Op zaterdag 7 oktober 2023 vond er een opwindende skatewedstrijd plaats in Park Groot Schijn, georganiseerd door het district Deurne. Dit park, gelegen naast de weelderige omgeving van Rivierenhof, diende als het perfecte decor voor dit sportieve evenement. Skaters werden uitgenodigd om hun vaardigheden te laten zien voor een enthousiast publiek dat in groten getale aanwezig was.

Er werden diverse prijzen uitgereikt in verschillende categorieën. Dit evenement was een onderdeel van de inspanningen van het district Deurne om meer jongeren, sportliefhebbers en geïnteresseerden kennis te laten maken met urban sports en om deze sportieve activiteiten extra aandacht te geven. Skateboarden is een bijzonder populair aspect van urban sports en maakt nu een integraal onderdeel uit van het stadsbeeld. Sinds 2018 beschikt Park Groot Schijn over een state-of-the-art skatepark, dat alles heeft wat een skateboardparadijs te bieden heeft.

Elke Brydenbach, de districtsschepen voor sport, verklaarde: “Als district hebben we al geruime tijd aandacht voor urban sports, maar met dit evenement wilden we de opwinding van skateboarden nog eens extra benadrukken! In samenwerking met de ‘Stoked Board Academy’ gaven we skaters de kans om elkaar uit te dagen in een opwindende wedstrijd. Bovendien gaf dit ons de gelegenheid om ons skatepark in Park Groot Schijn nog meer onder de aandacht te brengen, wat een mooie bijkomstigheid is.”

 

Reportage: CVO/MD/SIDK 2023

 

Klik op de foto om MEER foto’s ® Marc Demartin

 

Visits: 0

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more