A2AlgemeenDe Schorre

Zondag 24 maart 2024 openen we voor de 9de maal het toeristisch seizoen Rupelstreek

Zondag 24 maart 2024 openen we voor de 9de maal het toeristisch seizoen Rupelstreek met een publieksopening in De Schorre te Boom.

We verwelkomen iedereen van 13u30 tot 17u onder de Vlindertent (nabij gebouw De Pitte) in De Schorre te Boom.

 “Vol enthousiasme kijken we uit naar de opening van het seizoen. Het is voor onze toeristische partners hét moment van het jaar om hun aanbod in de kijker te zetten. Dit zowel aan bewoners als aan bezoekers. Maar daarnaast is het ook het ideale moment voor hen om te netwerken en linken te leggen met andere partners.

De bezoekers willen we een volledig beeld geven van wat we in de Rupelstreek te bieden hebben. De Rupelstreek heeft het allemaal: cultuur, natuur, erfgoed en dit gecombineerd met streeklekkers. Wie is hier nu niet naar op zoek! “, aldus voorzitter Axel Boen.

 

Zondag 24 maart zal een dag worden waar jong en oud kennis kan maken met de toeristische partners in de Rupelstreek. Het is een dag waar de beleving in de Rupelstreek voor jong en oud centraal staat! Samen met onze partners laten we de bezoekers via interactieve stands, creatieve workshops, degustaties,.. “proeven” van wat er allemaal in onze streek te beleven is. Terwijl de ouders genieten van een streekbiertje/ – gerechtje, cultuur of rondkuieren tussen de infostandjes, kunnen de kinderen zich van harte lust uitleven op het springkasteel.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met Theater aan Twater die zorgen voor verschillende circusanimaties en de workshops van Germaine en Hortense rond droogbloemen en klei. Wij verwelkomen ook tal van nieuwe standhouders zoals Sheela Farm en Festival van Vlaanderen (STROOM event)

Natuurlijk zijn onze vaste partners zoals oa de streekbrouwers en musea, … aanwezig om jullie een volledig beeld te geven van de toeristische mogelijkheden in de Rupelstreek. Kom zeker langs om ook de nieuwe streekproducenten te ontdekken.

Om 14.30 wordt het seizoen officieel geopend gevolgd door een optreden van J-Red . De workshops van Germaine en Hortense zijn voorzien om 14.15 en 15.15.

Het volledig programma is terug te vinden op www.toerismerupelstreek.be

Kortom, het wordt een dag waar de bezoeker zijn kennis over de Rupelstreek kan verruimen  dankzij de samenwerking tussen verschillende partners.

Toerisme Rupelstreek is klaar om het startschot te geven en hoopt jullie allen talrijk te mogen verwelkomen op zondag 24 maart

 

.

Visits: 5

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more