A sportnieuwsA1

Ons doel is uw sport in de kijker zetten

Beste lezer

Beste Sporter

Beste supporter

 

Zet u en uw sport in de kijker en begin bij dit medium, we begrijpen, wij hebben geen dagelijks bereik van 500.000 lezers, maar toch zijn er voordelen. Veel media verschijnt vandaag als gedrukt exemplaar dat je soms gratis en meestal betalend kan lezen. Meestal komen deze gedrukte media na korte tijd bij het oud papier en kan je het later terugvinden op een toilet.

Wel wij blijven heel lang online en artikels blijven zeer lang gratis beschikbaar. We hangen niet af van sponsors en tot op heden zijn we tevreden met enkele kleine sponsore die geen wetten stellen.

Anderzijds hebben we beperkingen, hangen af van de goodwil van enkele die bepalen of we een accreditatie “krijgen” zij bepalen mee welke reportages u kan vinden op onze website en ons magazine.

Maar we hebben ook voordelen en met uw medewerking kunnen we uw sport en uw sporter in de kijker zetten.

Maak u en uw sport bekend en werk maar aan sport in de kijker.be.

Wekelijks verzenden we de nieuw artikels naar mensen, mail adressen, die zichzelf hebben ingeschreven en naar adressen die we kennen en die iets te maken hebben met sport. Je kan ook uitschrijven of vragen niks meer op te zenden, we respecteren uw privacy. Doen niet zoals veel media en overspoelen u niet meermaals per dag met mails.

Toch zijn er voorwaarden:

Artikels maken we samen, we nemen geen artikels en foto’s van geschreven pers en van fotografen die er een beroep van maken en die vertegenwoordigd zijn in organisaties. We begrijpen hun bezorgdheid, en hun doel is geld verdienen. Dus moeten we van hun materiaal afblijven en zelf kunnen we mooie artikels maken. De huidige techniek laat toe om zelfs van een gsm foto en wat tekst een mooi artikel te maken

2024_2 (sportindekijker.be) is de link naar laatst verschenen magazine.

Wens je meer info aarzel niet mail info@sportindekijker.be

We belle u niet op, schrijven u niet persoonlijk aan, u hoeft initiatief te nemen, doe het en zet uw sport in de kijker”.

 

Dank om uw medewerking en succes met uw sport

Jaarlijks bereiken  we meer dan 50.000 mensen, maar er 100.000 van door artikel te delen

dank

 

Marc Demartin

Een reactie achterlaten