A2Algemeen

Wie wint de Wilrijkse Geitetrofee?

27 | 10 | 22

Pers bericht

Reportage District Wilrijk

Op zaterdag 10 december reikt het district Wilrijk de jaarlijkse Geitetrofee uit. Kandidaturen voor deze ereprijs kunnen ingediend worden tot en met zondag 13 november.

Het districtsbestuur reikt de Geitetrofee elk jaar uit aan een verdienstelijke persoon, groep of vereniging die zich dat jaar heeft ingezet voor Wilrijk, de typische eigenheid van het district of zijn bevolking.

De recentste laureaat is Guy Verstappen. De directeur van basisschool Rozenkrans won in 2019 de Geitetrofee. In 2020 en 2021 vond er geen verkiezing plaats omwille van de coronapandemie.

Kandidaturen welkom tot en met 13 november

Iedereen kan een kandidaat voor deze prijs voorstellen. De kandidaturen, vergezeld van een korte begeleidende nota, kunnen tot en met zondag 13 november 2022 worden ingediend via district.wilrijk@antwerpen.be. Aan welke criteria een kandidaat-winnaar van de Geitetrofee moet voldoen, is terug te vinden op www.wilrijk.be.

Stemmen en uitreiking op de Wilrijkse kerstdrink

Uit alle inzendingen worden drie genomineerden geselecteerd. Een jury en de bewoners van Wilrijk zullen vervolgens uitmaken wie de Geitetrofee in de wacht sleept. De stemming en de uitreiking van de trofee vinden plaats op de kerstdrink die het district Wilrijk houdt tijdens de Kerstmarkt op zaterdag 10 december 2022 tussen 14.00 en 16.00 uur.