A fotoalbumA1FotospecialThaibox

Thaiboxing  San Marco Village

Als u regelmatig bezoeker bent van onze website maar ook een bezoeker op Facebook dan zie je veel fotoboeken verschijnen met “boksen”. Maar er zit veel verschil in het boksen. Thaiboksen is een oude vechtsport die al eeuwen in Thailand wordt beoefend. De sport kent zijn oorsprong in Khmer-rijk en Thailand. Het thaiboksen is niet enkel meer in Thailand populair, maar over de hele wereld wordt deze sport actief beoefend. Het is een vechtsport die al eeuwen bestaat het is een aanvallende maar vooral een verdedigende sport. Veel “gewone” mensen beoefenen deze sport maar de echte professionele sporters daar kun je enkel naar opkijken.

We danken Eric T’Kindt om zijn foto’s ter beschikking te stellen aan sport in de kijker. Wij investeren en zijn fier op een mooi archief. Een groot stuk van dat archief kan u zelf opzoeken via het zoeksymbool boven op de website. 

 

Klik op de foto FOTOBOEK 2

Vorige zaterdag was Eric in de geweldige feestzaal “San Marco Village”. Naast de Boomsesteenweg een pracht van een locatie en een pracht van foto’s.. 

Kijk en geniet, maar vooral deel de link met mensen die ook van sport houden. 

Visits: 681

Een reactie achterlaten

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more