A1A3Edwin

Morgen opnieuw 60 000 Olympische tickets te koop, vooral voor judo

ANTWERPEN – Morgen, vanaf 10 uur, worden opnieuw 60 000 tickets voor de Olympische Spelen in Parijs aangeboden op het officiële verkoopplatform www.tickets.paris2024.org  In het totaal zijn er tickets te verkrijgen voor 25 verschillende sporten.

Het gaat onder meer over tickets voor het volleybal in de Arena Paris Sud en het schermen in het Groot Paleis voor 50 euro.

Verder kan je voor 90 euro kaarten kopen voor het muurklimmen in Bourget en het 3×3 basket op de Place de la Concorde. Er zijn ook plaatsen vrijgekomen voor het beachvolleybal aan de Eiffeltoren, atletiek in het Stade de France en tennis op Roland Garros.

Vorige week werd het voetbal in promotie gezet. Je kon vier tickets aankopen aan vijftien euro het stuk.

Dit keer is dit het geval voor het judo. Een ticket voor een judosessie kost morgen 50 euro. In het totaal zijn er zestien sessies in het Grand Palais Ephémère.

Tenslotte zijn er ook tickets beschikbaar voor het basketbal. Vorige week kon je tickets kopen voor het vrouwenbasketbal, dit keer voor de mannen, die ook aantreden in het Stade Pierre Mauroy in Rijsel. (EM / Foto Communication Paris 2024)

Views: 14

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more