A fotoalbumB sportnieuwsVoetbal

Land Van Beveren 40 jaar (41)

Land Van Beveren 41

http://www.sidk.be/2022/mei2022/land_van_beveren40.mp3

 

 

Klik op de foto om het boek te openen

 

Tekst Marc Engels

Foto Land Van Beveren en Marc Demartin

Fair play tornooi

 

 

Na een jaar uitstel heeft Het Land Van Beveren dat tot op heden 41 jaar bestaat hun 40 jaar op een grote wijze kunnen vieren Zaterdag  14 mei 2022  was voor Voorzitter van het eerste uur Karel Engels een heugelijke dag . Liefst 20 ploegen gingen om 10u van start op het eerste terrein van Waasland –Beveren  voor de eerste  Land van Beveren cup  en dit alles met samenwerking van Waasland – Beveren  in het bijzonder  Valy & Kevin  die alles tot de puntjes hadden uit gekiemd . deze ploegen speelden wedstrijden 7 tegen 7  en de wedstrijdjes duurden 15 minuten .

De Finale die om 16u plaats vond tussen   Zvc Casuals  –  Forza de vlieger  eindigde op een 0-4 voor Forza De Vlieger die de eerste LVB cup binnenhaalde . Proficiat !!

Om 16u45 Kwam zanger Patrick de Paepe het nieuwe lied van Land Van Beveren inzingen

 

Het land Van Beveren lied luister en zing mee

Om 17u het grote gebeuren en alles geregeld gelijk een Europese wedstrijd , Foto’s op het bord van de Spelers  bij de opstelling , reclame borden met de sponsors die afwisselde enz ..

Er kwamen een ±1000 toeschouwers opdagen en lieten hun gaan met Bengaals vuurwerk van hun geliefde kleuren en scoorde hun ploeg was de tune van de ploeg te horen + de foto  van de mensen die scoorden . De scheidsrechters voor de wedstrijd was de jonge generatie en deden dit met verve Scheidsrechter Maxim Van Damme  bijgestaan  door Marc dubois en Davy van Overtveld (nieuw bestuurslid )  zij hadden geen var nodig .

De ploegen RCB Sossissen Un  –  Sv De Snijrs  maakte er een aangenaam kijkstuk van , wat zou je willen wat een belevenis voor de eerste keer op een terrein 1A waardig .

De Sossissen haalde het met een 5-3  overwinning  , Het kantel moment was het missen van een strafschop bij een 3-1 stand . Maar de overwinning was verdiend was vriend en tegenstander eens mee .

Het feest kon beginnen , Om 19u30 volgende dan een BBQ en daar op volgend de prijsuitreiking  van het seizoen 2021 – 2022 Er waren een 250 Personen aanwezig .

Het Bestuur Karel Engels , Marc Engels , Freddy Baetens , Hugo schollaert , Jos Heyrman en Antoine buys  konden terugblikken op een bijzondere dag die we niet meer gaan vergeten .

Al hopen we allemaal  dat het nieuwe seizoen weer normaal wordt en dat we de moeilijke jaren achter ons kunnen laten .

Wij danken ook voor de medewerking van Sportindekijker  dank zij Marc  , En wensen hun het allerbeste toe .

Views: 359

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more