A sportnieuwsIjshockey

Jongste Phantoms figureren in Ketnet productie!

De COVID-19 pandemie en de daarmee gepaarde lockdown hakt er zwaar in bij ijshockeyclub Antwerp Phantoms. Sinds eind oktober staan alle on-ice activiteiten ‘on hold’ want de tijdelijke ijsbaan is gesloten en het ijs gesmolten. Enkel met de U12 is er – zoals het Coronasportprotocol voorschrijft – nog off-ice activiteit in de Deurnese Sportballon en wekelijks een trainingssessie op het ijs op andere ijsbanen, zoals Hasselt en Mechelen. Niettegenstaande kregen onze jonkies een leuke primeur, m.n. meewerken aan de nieuwe video van de Ketnetband ‘Gek op sport’. 

De opname vond plaats op 6 februari jl., maar stond onder embargo, vandaar ons stilzwijgen tot heden. Het betreft een samenwerking tussen Ketnet, Sport Vlaanderen en Sporting A. Deze kadert in een publiciteitscampagne gekoppeld aan challenges voor scholen om onze jeugd nog meer aan het bewegen te krijgen. Sporting A neemt hieraan deel als Olympische stad in het kader van de 100ste verjaardag die in 2020 deftig gevierd zou worden, maar omwille van Corona niet kon doorgaan.

Deze promofilm loopt vanaf maart en werd via Ketnet gelanceerd, maar het is de bedoeling om ook via andere (social media) kanalen de videoclip stevig te promoten.

Vandaar dat ook de sporten, die in Antwerpen op het programma van de Olympische spelen stonden, zoals ijshockey (het allereerste Olympische ijshockeytoernooi), niet mochten ontbreken. En onze club zeker niet! Het was best een indrukwekkend moment voor onze jongste spelers. Een halve sportzaal vol met camera’s, schermen, geluidsmannen, producers en regisseurs. Laten zien wat ijshockey is terwijl een cameraman meeloopt en sticks her en der de lucht ingaan, is geen evidentie en al zeker niet op beton. Voor onze spelers was het alvast een leuk afwisseling in deze barre tijden en uiteraard een ervaring meer achter de kiezen! 

Reportage Christian Pierre  Antwerp Phantons

Je kan de video hier bekijken.

https://youtu.be/-jNceofZCbQ

 

Views: 126

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Learn more