Zondag 16/12 indoor waterskiën voor Music For Life

In 2018 startte Waterski Vlaanderen met de Pop-Up Cable, een mobiele kabelbaan die de sport letterlijk naar het publiek brengt
Zo konden we reeds op ééndagsevenementen Xtreme Xperience, de watersportdag en Pennezakkenrock vele jongeren laten kennismaken met het waterskiën en zijn varianten.

Dit innoverende project is tot stand gekomen met steun van Sport Vlaanderen. Op www.waterski.be staan alle mogelijkheden van de Pop-Up Cable.

15 en 15 December start  een tweede belangrijk luik voor de Pop-Up Cable, namelijk dat deze indoor kan gebruikt worden.
Deze primeur voor de Pop-Up Cable loopt samen met het grote openingsfeest “Bommeke” van het pas gerenoveerde zwembad Wezenberg in Antwerpen.
Gedurende 24 uren zullen zij originele en aantrekkelijke activiteiten aanbieden – waaronder waterski , zeemeerminzwemmen, aquayoga…– en dat alles in het kader voor Music For Life.

Het waterskiën vindt plaats op zondag 16/12 tussen 9u00 en 11u45. Het volledige programma is terug te vinden op www.antwerpen.be

Het waterskiën in het zwembad biedt ook voor onze competitieskiërs extra mogelijkheden, want voortaan kunnen zij in de winter hun techniek onderhouden door te komen figuurskiën.

Een derde belangrijk luik voor de Pop-Up Cable is het sporttakoverschrijdende. Op 28 en 29 

december kan je ons terugvinden op de kerstmarkt in Wenduine, waar we tezamen met Sneeuwsport Vlaanderen initiaties sneeuwski en een heuse railbattle organiseren.

Wil je zelf kennismaken met het waterskiën? Kom dan nu zondag 16/12 naar het zwembad Wezenberg of van 9 tot 17 februari op de Belgian Boat Show waar je tijdens de beurs kan komen waterskiën op het zwembad.

 

 

Bron:


Bommeke! in de Wezenberg ten voordele van Special Olympics Belgium

Tijdens het openingsweekend van Olympisch Zwemcentrum Wezenberg op 15 en 16 december vindt Bommeke! plaats ten voordele van Special Olympics Belgium (SOB), in het kader van de Warmste Week. Er kan dat weekend maar liefst 24 uur lang gezwommen, gebrubbeld en gedoken worden voor maar 5 euro per persoon. De SOB-atleten zetten zelf ook hun beste beentje voor en zwemmen samen met topsporters en bv’s de Unified Cup op zondagmiddag.

Bron: Stad Antwerpen