Winnaars scholenveldloop vallen in de prijzen tijdens Prijsuitreiking ‘Wisselbeker Gouverneur’

Al voor de 32ste keer werd dit najaar om de “Wisselbeker van De Gouverneur Provincie Antwerpen” gestreden op Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer.

Dankzij de samenwerking van MOEV, de Molse Altektiekclub Vabco en het Zilvermeer team is de scholenveldloop al jaren een vaste afspraak in de agenda van heel wat scholen. Het provinciebestuur van Antwerpen maakt zich graag sterk als sportieve provincie!

De Wisselbeker Gouverneur blijft erin slagen om een uitzonderlijk hoog aantal deelnemers te motiveren om zich tijdens een vrije woensdagnamiddag sportief in te zetten. Dit jaar mochten we namelijk opnieuw meer dan 3000 jeugdige lopers ontvangen. Leerlingen van de derde graad uit het secundair onderwijs, hadden de keuze om deel te nemen aan de Survival Trophy, een initiatief van Sport Vlaanderen. Samen met hun klasgenoten daagden de lopertjes zichzelf uit. Hoewel er per categorie natuurlijk maar één winnaar kan zijn, is het prachtig dat zovele scholieren uit het secundair en het basisonderwijs hun kans hebben gewaagd tijdens deze scholencross. Ook de leerkrachten en de ouders die hebben meegelopen verdienen een speciale vermelding. Een moedige beslissing! De scholencross basisonderwijs en secundair onderwijs vormen jaarlijks samen met de Vabco stratenloop en Crosscup het Zilvermeer Crossfestival.

Proficiat allemaal!

Prijsuitreiking Wisselbeker Gouverneur – Copyright: Provincie Antwerpen

Pin It on Pinterest