Wilrijk supportert mee voor de marathonlopers

Op zondag 23 april trekt de DVV Antwerp Marathon opnieuw door Wilrijk. Moedig de lopers aan in drie speciale fanzones. Het parcours loopt via onder meer de R11, de Heistraat en de Groenenborgerlaan. Wil u uw zoon, buurvrouw of kennis aanmoedigen of gewoon alle dappere atleten mee een hart onder de riem steken? Dat doet u het best in één van de drie Wilrijkse fanzones.

De lopers worden verwacht tussen 10 en 12 uur. In elke fanzone zorgt een dj of muziekgroep voor sfeer. Lokale verenigingen bieden een drankje aan en het district trakteert met een smakelijke croissant en een leuk supportersgadget.

Moedig de lopers aan in deze fanzones:

Park ’t Marmotteke (Bosheidelaan): De Koninklijke Harmonie Sint-Bavo zorgt voor een muzikale omkadering. Bij de Bewonersgroep Valaar kan je terecht voor een hartverwarmend drankje.

Bist: De percussiegroep CLAC brengt lopers en supporters in de juiste sfeer. Atletiekclub AVI staat in voor een heerlijke tas koffie.

Groenenborgerlaan ter hoogte van Pius X-kerk: Ga uit de bol op de muziek van het DJ bakfietscollectief. De vrijwilligers van het Centrum Oosterveld staan paraat met verse koffie.

Meer informatie:

Welke gevolgen heeft de Antwerp Marathon voor de mobiliteit in uw straat of buurt?

Wilt u zelf mee de marathon lopen of de Ten Miles?

U vindt alle informatie op www.sport.be/antwerp10miles.
Een reactie achterlaten