Wereldtop wakeboard in Knokke-Heist

Op zaterdag 16 september 2017 zal het magische kader van Lakeside Paradise te Knokke-Heist het strijd toneel vormen voor de finale van de allereerste Europese kabelwakeboard tour voor teams ‘Bomber Cablepark Battles – European Tour’.

5 Spannende kwalificatie wedstrijden (België, Duitsland, UK, Spanje en Frankrijk) moesten aantonen welke teams het verdienden om een finaleticket te verzilveren. Als host, kreeg Lakeside Paradise een zogenaamde ‘wildcard’ waardoor ook het beste team zal meedingen naar de eindoverwinning=>

Louis Eggerickx (12) (8300 Knokke-Heist) (Junior Men)
Axel Tack (28) (8400 Oostende) (Open Men)
Ken Van Accolyen (31) (8300 Knokke-Heist) (Master)
Pauline Appelmans (14) (8300 Knokke-Heist)(Junior Women)
Ryan De Sloovere (18) (8300 Knokke-Heist) (Wakeskate)
Annelien Van Buyten (22) (8300 Knokke-Heist) (Open Women)

Toeschouwers mogen zich opmaken voor een niet te missen wedstrijd op het allerhoogste niveau. 6 Teams met in totaal 36 super-getalenteerde wakeboarders zullen het beste van zichzelf geven en een ongezien spektakel garanderen. Alle teams worden vanuit de verschillende landen via Brussels Airport ingevlogen en naar Knokke-Heist gebracht.

Onder de finalisten bevinden zich wereldbekende wakeboarders zoals, Lior Sofer (2- voudig wereldkampioen), Loic Deschaux (wereldkampioen & vice-wereldkampioen), Stefan Hahn (Europees kampioen), Aurélie Godet (vice-wereldkampioene), Steph Caller (Europees kampioene) en nog vele anderen!

Team warm-ups beginnen om 09:00 en de wedstrijd start om 14:00 stipt. Bovendien is deze ook vanaf 13:30 online live te volgen zijn via de Facebook pagina ‘Bomber

Eyewear Europe’. Deze professionele livestream, voorzien door VIDIZO, zal door niemand anders dan Clint Liddy (gekend van Wake The Line) becommentarieerd worden en zal het volledige event live brengen met alle mogelijke middelen.

De hoofdprijs voor het winnende team is een 3 daags arrangement naar het alom gekende Hip-Notics Cablepark in Antalya, Turkije!!

Na de prijsuitreiking is er een reuze ‘All you can eat’ meat BBQ waar iedereen kan op inschrijven:

-per mail: info@lakesideparadise.be
-telefonisch: 050/60.60.35
-of aan de receptie van Lakeside Paradise
-Deelname kost €18,00 pp

Om de dag in ware schoonheid af te sluiten, is er nog een spetterende afterparty (21:00). Op het programma staan KD Soundsystem, FJ Fanny West (The Opposites) & DJ Bart Ricardo. Toegang is helemaal gratis!

Alle info kan je terug vinden op de Facebook pagina van Bomber Eyewear Europe onder ‘Events’.

Het belooft alvast een niet te missen dag te worden dus zorg dat ook jij erbij bent!