Volop enthousiasme op teamvoorstelling Antwerpse volleybalclubs

Lees ons verslag in volgend gratis e-magazine  schrijf u nu in… via www.sportindekijker.be

Veel volk en ambiance op voorstelling van (ver)nieuw(d)e vrouwen- en mannenploeg van Interfreight Antwerp VT.

 

Zoals het een ambitieuze club betaamt, stelde Interfreight Antwerp VT gisteren haar twee A-teams voor. De jonge ploeg van Cristina Moga hoopt voort te bouwen op de stijgende lijn van de voorbije seizoenen. Onder impuls van Yellow Tiger Britt Ruysschaert en de gloednieuwe opposite Jelena Sunjic wil Interfreight Antwerp VT dit seizoen opnieuw een stap vooruit zetten.

Voor de heren is het allemaal nieuw: de ploeg van T1 Christof Van Goethem start dit jaar op in Eerste Nationale (het derde niveau in België). Ze hopen meteen de hoge ambities waar te maken. Een mix van jong talent en ervaren rotten lijkt alvast in staat om voor de promotie te gaan. 

Samen met de partners, sponsors en supporters werd het een leuke avond in de feestzaal van A-Concept Interim aan de Noorderlaan. Meer dan 100 geïnteresseerden ontvingen de spelers en speelsters vol enthousiasme. Dat doet het beste verhopen voor de ambiance in de Arenahal!

Volgende afspraak voor Interfreight Antwerp VT: de fandag op zondag 22 september in de Arenahal. Beide ploegen zullen een wedstrijd spelen en tijd maken voor de fans. Ook voor de kinderen zal er heel wat animatie zijn. Interfreight Antwerp VT is klaar om er een topvolleybalfeest van te maken!

Programma
14.00u: Interfreight Antwerp VT Ladies vs Tchalou (vriendschappelijk)
16.00u: animatie, meet & Greet, signeersessies, hapjes & drankjes en kinderanimatie
18.00u: Interfreight Antwerp VT Men vs Rembert Torhout (voorrondes Beker van België)

De volledige ploegen, wedstrijdkalender en veel meer vind je op op de website!

Indien u nog meer informatie wenst, contacteer dan Thomas Slembrouck op thomas@theowl.eu of 0472 388 376.

Met vriendelijke groet,

Thomas Slembrouck
Tel 0472 388 376