VAS / Regionale kampioenschap in beslissende fase

Op 13 augustus aanstaande staat opnieuw een race voor het Regionaal/Vas kampioenschap op het programma van het korte overzichtelijke Glosso circuit te Arendonk. De VAS/Regionale piloten rijden hun laatste race op het Glosso circuit, er volgen nog 2 wedstrijden in hun kampioenschap op de Duivelsberg te Maasmechelen. Ieder puntje telt in het kampioenschap dat in totaal 7 races op de kalender heeft staan. De sleutel tot het kampioenschap zou wel eens op het Glosso circuit kunnen liggen.

Op 13 augustus  starten de VAS/regionale piloten om 9u15 met hun training, om 11.15u gaat de eerste reeks van start. Om 16u30 staan de snelste piloten klaar voor de finales.

De volgende klassen komen in aktie:

Regionaal A (wagens tot 1600cc)
Regionaal B (wagens boven 1600cc)
De Promo klasse
Gastklasse: 2cv

Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u genieten van een volle dag autosport voor de zeer plezierige inkomprijs van 10 euro – voor Kinderen van 12 tot 14 jaar 5 €..

Kinderen jonger dan 12 en rolstoelgebruikers hebben gratis toegang.

Gepensioneerden betalen halve inkom prijs.

De inkom voor Zaterdag (vrije training) is gratis.

Als gast klasse rijden de 2cv’s ook dit keer weer mee. Een low budget klasse waar plezier en betaalbaar racen hoog in de ranglijst staat. Alle wagens gaan tegelijk de baan op en ook hier veel strijdt om de punten in hun eigen kampioenschap. In dit kampioenschap gaat Bert Theunisse (nr 42) aan de leiding voor “Young Gun” Mike Millenaar (nr 53) en Peter de Heus ( nr2)

Een speciaal woord van dank voor de baancommissarissen van het Glosso circuit. Zij staan iedere race weer klaar om te zorgen voor de veiligheid op en rond het circuit. Zonder hun inzet geen race !!

Aanvullende informatie en foto’s  kunt u vinden op onze website http://www.glossocircuit.be

Het Glosso circuit bereik je via de E34 Antwerpen – Eindhoven, afrit 25 richting Oud-Turnhout. Vanaf dan volg je de bewegwijzering naar het circuit. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang en het Paddock is voor iedereen gratis toegankelijk. De parking is vlakbij het circuit.