Uitrollen nieuwe grasmatten sportkamer

De sportkamer in Park Groot Schijn is volop in aanbouw. Die sportkamer is het deel van het vernieuwde park dat is voorbehouden voor sportactiviteiten. Hier krijgen 2 voetbalclubs (Koninklijke Deurne OB en Olympic Pirates Deurne-Borgerhout) en 2 korfbalclubs (Riviera Deurne – voorheen Koninklijke Deurne Korfbalclub – en Spartacus/NDN Korfbal) samen een gloednieuw gebouw en 4 kunstgrasvelden. De clubs hebben zich verenigd onder de VZW Springs.

De aanleg van de nieuwe kunstgrasvelden in de eerste sportkamer is een belangrijke mijlpaal voor de clubs die in het najaar van 2017 naar de sportkamer verhuizen.
Pers en verantwoordelijken waren aanwezig op vrijdag 4 augustus 2017 en zagen hoe de grasmatten werden uitgerold door de 4 clubs en hun leden in spelersoutfit, samen met schepen Ludo Van Campenhout, Elke Brydenbach, districtsschepen voor sport en jeugd, Karen Maes, districtsschepen voor inspraak en participatie en Tjerk Sekeris, voorzitter. Ingang aan de atletiekpiste Park Groot Schijn, Ruggeveldlaan 480, 2100 Deurne (MD)