Uiteindelijk….. opnieuw een gymnastiekwedstrijd

 

CLUBKAMPIOENEN SPORTAC86 GEKEND

Na 22 maanden zonder wedstrijden, kon op zondag 16 januari eindelijk terug een gymnastiekwedstrijd georganiseerd worden in Deinze. Weliswaar zonder publiek, maar via de livestream konden ouders, familie en sympathisanten de wedstrijden volgen.

SPORTAC86 organiseert haar clubkampioenschap voor haar competitie-gymnasten in de acrobatische gymnastiek, trampoline en toestelturnen jongens. Via deze testwedstrijd in eigen zaal krijgen de gymnasten de mogelijkheid wedstrijdervaring op te doen in aanloop naar het wedstrijdseizoen dat de komende weken op gang komt voor deze disciplines. Het was voor vele gymnasten een allereerste wedstrijdervaring na vele maanden trainen in moeilijke omstandigheden of een eerste wedstrijd na bijna twee jaar wachten op een nieuwe kans.

In de acrobatische gymnastiek kroonden volgende gymnasten zich tot de SPORTAC86-clubkampioen:

  • I-niveau: Elise Verbauwhede en Enid De Coker
  • A-niveau jeugd: Benthe Van den Heede en Pauline Claeyssens
  • A-niveau junioren: Zoë Van Doorne en Lieke De Graeve

In de trampoline-discipline werd Amber Vanderhaeghen onze kampioen in het I-niveau en Roos Bal in het A-niveau.

In het toestelturnen jongens gingen de titels naar Nand Van Oost en Bram Rotman.

De tumbling-competitiegymnasten werkten vandaag een doorgedreven training af die hun ouders via de livestream ook konden volgen. Onze rope skippers werkten reeds enkele wedstrijden af voor de kerstvakantie en zullen hun clubkampioenschap op een ander moment organiseren.

We wensen alle deelnemende gymnasten proficiat met hun resultaat en wensen iedereen veel succes toe bij het komende wedstrijdseizoen. We duimen van harte dat deze in zo normaal mogelijke omstandigheden kunnen doorgaan!

 

 

Klik op de foto om het boek te openen