Tweede editie diner en netwerkavond “Geef om Antwerps Talent”

NIET TE MISSEN een datum om met stip te noteren in uw agenda: Donderdag 31 mei 2018

Antwerpen bulkt van sportief talent. We moeten onze jongeren dan ook alle kansen geven om door te groeien tot topatleet. Toch krijgt niet iedereen dezelfde mogelijkheden, vooral omdat een aantal kleinere sporten minder aandacht krijgen en moeilijk de media halen. Met een beetje extra steun geven we iedereen meer kansen op topprestaties en medailles voor de Olympische spelen, de World Games en de Paralympics. U krijgt de exclusieve kans om mee deze sportieve toekomst van Antwerpen uit te tekenen.

Ludo Van Campenhout, schepen voor sport en Vlaams parlementslid, organiseert samen met vzw Wapper op donderdag 31 mei de tweede editie van het benefietdiner Geef om Antwerps Talent. Wie er vorig jaar bij was, weet dat dit een onvergetelijk niet-te-missen evenement en netwerkavond is
Vijf jonge toptalenten zoeken uw steun:
Achab Jaouad. Taekwondo. (Dubbele Europese titel, wereldtitel, vijfde plaats in Rio)
Louis Cloots. Ju-jitsu. (Zwarte band, officieel geselecteerd voor de World Games, wereldkampioen.
Peter Genyn. Rolstoelatletiek. (Wereldkampioen, gouden medaille op de 100 en 400 meter op de Paralympics in Rio)
Laurens Devos. Tafeltennis. (Goud op de Paralympics in Rio)
Yves Ngabu. Boksen. (Europees kampioen cruisergewichten)

Maak, samen met burgemeester Bart De Wever, in een aangename sfeer kennis met deze jonge atleten, de sportieve toekomst van Antwerpen. Door deel te nemen aan dit benefietdiner, zet U mee uw schouders onder dit project.

Schrijf u daarom vandaag nog in door deze mail te beantwoorden met uw contactgegevens en vermelding van het aantal personen: ludo.vancampenhout@n-va.be en het verschuldigd bedrag (200 euro x het aantal personen) op rekeningnummer BE38 7330 0938 4172 van Wapper met vermelding ‘Antwerps Talent’. Pas na storting is de inschrijving officieel en ontvangt U een betaalbewijs.

Praktisch:
Waar? Captain’s Lounge, van het gerenommeerde Salons De Boeck met een feeëriek zicht op de Schelde en het Antwerpse stadscentrum. Beatrijslaan 27, 2050 Antwerpen-Linkeroever.
Wanneer? Donderdag 31 mei, deuren open vanaf 19 uur, start programma en diner vanaf 20 uur.
Deelnameprijs? 200 euro per persoon, inbegrepen driegangenmenu en dranken. (U kan ook een tafel van tien personen met de kortingsprijs van 1.800 euro nemen, gelieve dit te vermelden bij inschrijving.)
Rekeningnummer: BE38 7330 0938 4172 van vzw Wapper met vermelding ‘Antwerps Talent’.

De presentatie is in handen van Erwin Van den Sande, eindredacteur Sporza.
Meer informatie: Kris Goossenaerts, kris.goossenaerts@hotmail.com 03/338.80.61
Dit benefietdiner staat onder peterschap van Daniël Pairon, Partner KPMG Certificatie en Head of Sports en Frans Van Den Wyngaert, voorzitter Antwerpse sportraad.

In samenwerking met vzw Wapper, sportclub voor personen met een motorische handicap

Ontwerp Billson Art

Hits: 222